Voor het creëren van verbinding in de maatschappij!

Veel ouderen zijn verhalenvertellers. Dichters zijn dat ook: Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratie bronnen. Het project ‘Dichter bij het Verleden’ is erop uit om verhalen op te zoeken, de dialoog tussen jong en oud te starten en ouderen en dichters te inspireren om nieuwe ontmoetingen aan te gaan. Kortom: om jong & oud met elkaar te verbinden.

Voor het onderhouden van onze website, het realiseren van de gedichtenbundel en het bieden van een eerlijke vergoeding voor de deelnemende dichters, kunstenaars en muzikanten van ons project, zijn er uiteraard financiën nodig. De gemeenten Midden- Groningen en Oldambt financieren een groot deel van ons project, maar helaas dekt deze financiering (lang) niet alle onkosten die we maken. Graag willen we u vragen om ons te sponsoren, zodat wij door kunnen gaan met het ophalen van verhalen. Sponsoren kan bovendien heel gemakkelijk door hier te klikken.

U bepaald natuurlijk zelf welk bedrag u doneert. Elke euro is welkom en zal nuttig besteed worden. Wat u ervoor terugkrijgt?

  • Bij sponsoring vanaf 5 euro word uw naam op onze website vermeldt
  • Bij sponsoring vanaf 15 euro worden uw naam en logo op de website vermeldt
  • Bij sponsoring vanaf 25 euro krijgt u het eindproduct, (de te realiseren bundel) thuis gestuurd

Alle sponsoren ontvangen 3 x per jaar onze nieuwsbrief en een exclusieve uitnodiging voor de expositie in het voorjaar van 2021 en de bundelpresentatie in het najaar van 2021!

Sponsoren kan al vanaf 1 euro!