Verhalen verbinden ons met elkaar. Ze overleven ons, ze bieden troost, ze bieden zin aan het leven. Wij zoeken verhalenvertellers in de gemeente Midden Groningen en Oldambt vanaf 55 jaar. Heeft u een verhaal dat u met ons durft te delen? Verhalen, hoe groot of klein ook, verdienen het immers om gehoord te worden. Zij zijn er om vertelt te worden, zodat ze voortleven in volgende generaties.

Hoe gaat het in zijn werk?

Onder het genot van een kopje koffie komt één van onze dichters naar u luisteren. U mag zoveel of zo weinig vertellen als u wilt. De dichter vertaald na afloop van de afspraak uw verhaal in een gedicht. De dichter komt na het voltooien van het gedicht nog eens bij u langs om het gedicht voor te lezen. Tevens zal het gedicht gepubliceerd worden in een gedichtenbundel die eind 2020 feestelijk gepresenteerd zal worden in het Kielzog te Hoogezand onder het genot van muziek, een hapje en een drankje.

Twijfelt u nog? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of telefoongesprek via het contactformulier.

Al overtuigd? Meld u aan via het onderstaande formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

AANMELDFORMULIER

  Voornaam:
  Achternaam:
  Adres:
  Postcode:
  Woonplaats:
  Uw Gemeente:
  Emailadres:
  Telefoonnummer:
  Eventuele opmerkingen: